18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Rzut piłką

CrazyEdek • 2023-09-29, 17:20
Jedna z róznic w piłce męskiej, a w piłce kobiet.

Cudak

2023-09-29, 17:32
Lewactwo i tak będzie twierdzić, że płeć nie zna różnic, jest umowna, nietrwała i ulotna.

leonidkacap

2023-09-29, 17:57
w końcu k***a równouprawnienie

Folur

2023-09-29, 19:00
Mam nadzieję że chłopaki strzelili sobie po lodzie na końcu na złość tym k***iszonom z dziurami pomiędzy girami...

SkoPio1

2023-09-29, 20:04
Folur napisał/a:

Mam nadzieję że chłopaki strzelili sobie po lodzie

Czujesz jakiś przymus publikowania swoich gejowskich fantazji seksualnych?
Oficjalnie się ujawniasz?

Machol

2023-09-29, 20:22
SkoPio1 napisał/a:

Czujesz jakiś przymus publikowania swoich gejowskich fantazji seksualnych?
Oficjalnie się ujawniasz?

To bardziej nienawiść do cipek jak uwielbienie ch*jów, lodzik to tak z braku laku, skoro dziury między nogami u k***iszonów mu obrzydły...

Juzwa

2023-09-29, 20:22
Cudak napisał/a:

Lewactwo i tak będzie twierdzić, że płeć nie zna różnic, jest umowna, nietrwała i ulotna.

Nie znam się na lewackich wyp***zinach. Myślę, że jakby ta dziewczynka ze zdjęcia poniżej rzuciła piłką w tego pacjenta, to by polłknął tę piłeczkę bez otwierania ust.

djpaczu94

2023-09-29, 20:28
Juzwa napisał/a:

Nie znam się na lewackich wyp***zinach. Myślę, że jakby ta dziewczynka ze zdjęcia poniżej rzuciła piłką w tego pacjenta, to by polłknął tę piłeczkę bez otwierania ust.

Dużo mięśni ≠ siła rzutu. Do tego potrzebna jest technika i plastyka mieśnia, a ten Twój brojler jakby się zamachnął to połowa ludzi zdążyłaby już zrobić unik :D

Frank Drebin

2023-09-29, 21:19
Juzwa napisał/a:

Pomimo tego ze na sterydach kobiety takie kobiety maja tyle siły do wyciskania ciężarów co 16 chłopak z 3 stażem na siłowni

Pomimo tego ze na sterydach takie kobiety maja tyle siły do wyciskania ciężarów co 16 chłopak z 3 miesięcznym stażem na siłowni

kulawiec

2023-09-29, 23:35
Juzwa napisał/a:

Masz rację, Nie znasz się.

Bartshin

2023-09-30, 11:16
Juzwa napisał/a:

Kobiety oprócz mniejszej siły mają też dużo gorsza koordynację