W sumie mięsko z kraba jadłem, surowe prosto z kutra, ale same szczypce to były. Pycha.
Tego co ona bym nie zjadł, ale rozumiem że można lubić. Są ludzie którzy golonkę wpie**alają z tłuszczem, skórą i najlepiej jak trochę włosów jest.
Ludzki mózg mógł ewoluować i zwiększyć swoją objętość od momentu wynalezienia ognia i gotowania mięsa, gdyż ludzki organizm potrzebował ogromnych ilości energii aby strawić surowe mięso przez co mózg jako najbardziej energochłonny narząd ok 20% dziennego zapotrzebowania nie był w stanie się rozwinąć przy tak nisko kalorycznej diecie, gotowanie mięso bardzo uprościło sprawę gdyż jest to w skrócie ujmując "wstępne" trawienie. Od tamtej pory jak niewielu z was wie ludzie zaczęli rozwijać technologie. Właśnie od okresu wynalezienia ognia. Gdyby nie ogień to prawdopodobnie biegalibyśmy nago w trawie jedząc surowe żuki i obijali się dalej kamieniami krzycząc "Uhh ughh Aghhh ahh".