18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Planowana przerwa techniczna - sobota 23:00 (ok. 2h) info
topic

Rozbiegany obiadek

TT4 • 2017-08-03, 06:32
Chrup chrup :)



~Velture

2017-08-03, 07:12
"rozbiegany obiadek" w połączeniu z uśmiechniętą azjatką...
Dziękuję, postoję. Nie odpalam aby się nie zrzygać.

TT4

2017-08-03, 07:15
Velture spokojnie to jest jak z piciem. Chce się... bo nie ma nic innego a potem chce się... bo tylko to jest. Mowa oczywiście o "Żywcu" ;-)

Bridgwater88

2017-08-03, 08:04
Ja pie**ole...mi by sie chyba zeby polamaly...

~Velture

2017-08-03, 08:14
TT4 napisał/a:

Velture spokojnie to jest jak z piciem. Chce się... bo nie ma nic innego a potem chce się... bo tylko to jest. Mowa oczywiście o "Żywcu" ;-)


Eeeeeee ni ch*ja mnie nie przekonasz abym to odpalił. Za długo siedzę na sadolu :-) Niech to ktoś opisze najpierw to dopiero się zastanowię ;-)

werther

2017-08-03, 08:29
Azjatka mlaska jak świnia.

Jorgen88

2017-08-03, 08:47
@up ale kraby akurat w tym przypadku

100Burned

2017-08-03, 09:15
Obrzydza bo nie mamy z tym kontaktu na co dzień ale jakieś walory smakowe to musi mieć. Gdyby smakowało jak gówno to by nie jadła. Chyba.

TT4

2017-08-03, 10:51
Up nie jesteś modelką w Emirates... walory i smakowe to dwie różne sprawy. Wiem bo nie jestem modelką w Emirates.

janlew

2017-08-03, 12:08
W sumie mięsko z kraba jadłem, surowe prosto z kutra, ale same szczypce to były. Pycha.
Tego co ona bym nie zjadł, ale rozumiem że można lubić. Są ludzie którzy golonkę wpie**alają z tłuszczem, skórą i najlepiej jak trochę włosów jest.

Pa...........or

2017-08-03, 12:44
Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.

Argeusz

2017-08-03, 12:48
@janlew
ja nie rozumiem ludzi, którzy jedzą golonkę bez skóry i włosów :D Dobrze robioną golonkę mógłbym jest codziennie do końca życia.

~Velture

2017-08-03, 13:04
MajkelSrajkel napisał/a:

Azjaci to najbardziej obleśne i obrzydliwe stworzenia na ziemi.


Ty chyba nie słyszałeś o Francji...

DużyKutas

2017-08-03, 13:49
Ludzki mózg mógł ewoluować i zwiększyć swoją objętość od momentu wynalezienia ognia i gotowania mięsa, gdyż ludzki organizm potrzebował ogromnych ilości energii aby strawić surowe mięso przez co mózg jako najbardziej energochłonny narząd ok 20% dziennego zapotrzebowania nie był w stanie się rozwinąć przy tak nisko kalorycznej diecie, gotowanie mięso bardzo uprościło sprawę gdyż jest to w skrócie ujmując "wstępne" trawienie. Od tamtej pory jak niewielu z was wie ludzie zaczęli rozwijać technologie. Właśnie od okresu wynalezienia ognia. Gdyby nie ogień to prawdopodobnie biegalibyśmy nago w trawie jedząc surowe żuki i obijali się dalej kamieniami krzycząc "Uhh ughh Aghhh ahh".

Ma...........ke

2017-08-03, 19:39
Te kraby wyglądają dosyć apetycznie, a poza tym r*chałbym ją.