Dla nich i tak już jest za późno.
Dla nas jest tak samo za późno jak dla nich.
Polska jest w tak samo beznadziejnej sytuacji demograficznej co zachód.
Za chwilę wpadniemy w gigantyczną dziurę wyludnienia.
W perspektywie stu lat liczba naszych potomków wyniesie ok. 8mln czyli ubedzie nas 30mln.
W tym samym czasie liczba ludzi na Ziemii sie wyraznie zwiekszy
Są tylko dwie opcje: Albo Polskę bedą w przyszlosci zamieszkiwały ludy murzyńsko-hinduskie, albo na powrót porosnie tu puszcza i Polskę zasiedlą niedzwiedzie brunatne.
Najwiekszym spierdoleniem umysłowym jest narzekanie na to, że przybywają do nas Ukraincy. Gdyby rzeczywiscie była taka opcja dla Polski, że zasiedlą nas Ukraińcy (biali slowianie o mentalnosci wzglednie europejskiej i z ilorazami inteligencji porownywalnymi z naszymi) to powinnismy to traktować jak wybawienie z tej chujowej sytuacji jaka nas czeka.
Niestety Ukraina jak cały swiat bialego czlowieka wymiera rownież, a ta fala migracji nie jest w stanie zauwazalnie poprawić naszej sytuacji.
Ale mimo wszystko. Zawsze lepiej jest miec sprowadzonych milion Ukrainców i 20mln murzyno- hindusów niż zero Ukrainców i 21 mln murzyno-hindusów.
Jeden Ukrainiec wiecej dzisiaj, to jeden murzyn mniej jutro.
Spierdolona gawiedź żyje w swiecie mitów. Wierzy w takie bajki że aż trudno uwierzyć. Na przyklad w to, że Konfederacja może zdobyc kiedykolwiek wladzę. (Zresztą nawet gdyby zrealizować ten fantastyczny scenariusz, to i tak by nic nie zdzialali. Po jednej kadencji oddaliby wladzę i tyle.)
Coś jak rolnicy polscy co poszli na protesty po ośmiu latach rządów "ich partii" 😀
PS tak wiem betonku umysłowy, że jestem lewak, a kaczor uchronił nas przed imigrantami (handlując wizami), licznymi aborcjami(dzięki czemu Polki w ogóle nie decydują się na ciążę) czy dotacjami z KPO (no dzięki jego decyzjom ich nie dostaliśmy po prostu ). Za to zapewnił nam "putinflację" i zrównanie wartości realnych pensji z minimalną krajową (zarabiałeś 250% minimalnej w 2020? to masz max 170% w 2025...).
chłopie ty jestes dobrze pojebany
Mechanizm wyparcia widzę u niektórych ma poteżną moc.
Argumentów żadnych, ale wtłaczana do głowy wizja bajkowej rzeczywistości jest tak skutecznie zaaplikowana, że organizm broni się przed faktami.
Pewnie jeszcze wybory pobiegniesz bo przecież "kazdy glos jest ważny". Mylę się?
Coś więcej? Prócz tego, że chuj cię obchodzi co będzie za 100 lat bo nie dożyjesz.
Coś jak rolnicy polscy co poszli na protesty po ośmiu latach rządów "ich partii" 😀
PS tak wiem betonku umysłowy, że jestem lewak, a kaczor uchronił nas przed imigrantami (handlując wizami), licznymi aborcjami(dzięki czemu Polki w ogóle nie decydują się na ciążę) czy dotacjami z KPO (no dzięki jego decyzjom ich nie dostaliśmy po prostu ). Za to zapewnił nam "putinflację" i zrównanie wartości realnych pensji z minimalną krajową (zarabiałeś 250% minimalnej w 2020? to masz max 170% w 2025...).