Hameryka
Tam 90% spoleczenstwa ma srednia albo mniej iq niz w afryce...
Po pierwsze IQ o niczym nie świadczy. Po drugie mają takie same IQ jak Europa. Więc ichnie murzyny są na Twoim poziomie. Boli, ale prawda. Może nawet większe bo Ty tracisz czas na sadisticu a tam się zdarza mądry murzyn lekarz, polityk albo naukowiec...
Ale ja nie o tym... To nie ma nic wspólnego z inteligencją. Oni tam po prostu nie mają dobrych szkoleń na prawo jazdy i jeżdżą jak Polacy w latach 90-tych. Dodajmy do tego jeszcze że mają te wielkie auta w których często i gęsto nie mają tych takich śmiesznych lusterek co wystają na pół metra to z takiej "ciężarówki", więc średnio coś widać jak się cofasz.
Po pierwsze IQ o niczym nie świadczy. Po drugie mają takie same IQ jak Europa. Więc ichnie murzyny są na Twoim poziomie. Boli, ale prawda. Może nawet większe bo Ty tracisz czas na sadisticu a tam się zdarza mądry murzyn lekarz, polityk albo naukowiec...
Ale ja nie o tym... To nie ma nic wspólnego z inteligencją. Oni tam po prostu nie mają dobrych szkoleń na prawo jazdy i jeżdżą jak Polacy w latach 90-tych. Dodajmy do tego jeszcze że mają te wielkie auta w których często i gęsto nie mają tych takich śmiesznych lusterek co wystają na pół metra to z takiej "ciężarówki", więc średnio coś widać jak się cofasz.
Jak Ci smutno wlacz sobie trzaskowskiego zjeba z biedroniem i smaruj czarna kolbe.
Pokaż tego mądrego murzyna lekarza[...]
[...], polityka [...]
[...] albo naukowca.
Małpy od ponad 200 lat są w USA.
Jedyne co wynaleźli to crack, aids i hiv.
Odkrywca dna udowodnił że smoluchy są tempe i za to został okradziony z tytułów bodajże.
Gdyby twoja teoria była chociaż w 1% prawdziwa kraje Europy zachodniej zyskały by na pontoniarzach. Co jest oczywistym kłamstwem.
Człowiek całe życie faworyzował korwina czy narodowców a tu jakiś debil o przezwisku CrookerS będzie mi mówić że mam coś wspólnego z Czaskowskim albo matkobijcą
Ok, szanuje za poglady polityczne, lecz wyczuwam fascynacje czarnym lądem.
Placisz na murzyna adoptowanego co mieszka w Dusseldorfie?