Jeśli linka dobrze oznakowana, to się zgodzę. Eliminowanie zagrożeń także na ścieżce rowerowej jest wysoce wskazane. Spalinolubni walczą z pedalarzami, a dla mnie zapierdalator na jednym jest wart zapierdalatora na tym drugim. Do gazu z jednymi i drugimi!Lepsza byłaby stalowa linka a co najważniejsze tańsza
Rowerzystą czy pedalarzem? Bo takie spodenki noszą tylko ci drudzy. Dlatego nigdy w czymś takim na rower nie wsiądę, chociażby po to aby odciąć się od takiej mody.Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Tak sobie właśnie pomyślałam... a jakby zamiast fotoradarów postawić takie barierki na drogach, tak samochodowych jak i rowerowych, problem sam by się rozwiązał. Ktoś jedzie szybciej niż rozsądek pozwala? Zbierzemy go szufelką z asfaltu.Ta barierka to granica pomiędzy rowerzystą, a pedalarzem.