Typowy biały frustrat, musiał się wyżyć na jakimś małoletnim leszczu, na wielkiego umięśnionego murzyna by nawet nie spojrzał. Tak to jest jak białasy są na końcu łańcucha pokarmowego jeśli chodzi o seks.
Typowy biały frustrat, musiał się wyżyć na jakimś małoletnim leszczu, na wielkiego umięśnionego murzyna by nawet nie spojrzał. Tak to jest jak białasy są na końcu łańcucha pokarmowego jeśli chodzi o seks.
Niestety BossikNr1 , ale trochę prawdy w tym twoim trollowaniu jest i rozumiem twoją frustrację. Nie tylko europejskie panny (w tym p0lskie Karyny) lubią wielką, soczystą i czarną pałę mokebe, ale też otyłe loszki z Ameryczki. Też mnie wkurw bierze, że taka świnia 150kg+ woli wyssać nasienie z czarnej 18-cm knagi bezrobotnego czarnucha, jak z mojego 13-cm białego siusiaczka, ale tylko do pierwszego wpierdolu od smolucha. Potem pragnie się ustatkować z białym mężczyzną, który zapewni jej byt i godne warunki finansowe, ale wtedy to ja mówię: chuj ci w oko świnio, bo w dupę to dla ciebie przyjemność! Nie mam zamiaru wychowywać twoich czarnych bękartów...