Siriuz napisał/a:
Najlepszy manewr Hamburgery zrobią, jak sami pozbędą się lewackiego woke u siebie, a zostawią w Europie, opuszczą Nato i rozpętają wojnę z Rosją. Wtedy zostaną im tylko Chiny. Ostatnio patrzę jak tę ścierwa lewackie u nas wsiadły na Muska ostro.
A ja obserwuję zażenowanie i zawód na prawicy, po tym jak Trump chce zaorać Gazę i wbrew oczekiwaniom kacapów, nie wstrzymał pomocy wojskowej dla Ukrainy.
Nie taki zły ten Trump, jestem pozytywnie zaskoczony. A u siebie niech robi co chce, to nie nasza sprawa.
[ Dodano: 2025-02-06, 20:34 ]
Nome napisał/a:
Pani Karoline Leavitt podaje na co szła pomoc zagraniczna rządu USA
Chuj z tymi równościowymi projektami, to kropla w morzu wydatków, wybrana dla celów propagandowych.
Problem w tym, że USAID finansuje też badania medyczne, np. nad Ebolą w Afryce, między innymi po to żeby monitorować nowe ogniska i je zabezpieczać zanim wirus się rozprzestrzeni.
Bez tego, czarni mogą nam go przywieźć do Europy i będziemy w ciemnej dupie.
Mam nadzieję, że skasują te niepotrzebne projekty i szybko przywrócą finansowanie tych pożytecznych, zanim będzie gnój.
[ Dodano: 2025-02-06, 20:41 ]
CzerstWybut napisał/a:
No to ja wam podstawie proste wytłumaczenie ciekawego gościa
A teraz najlepsze z ostatniej chwili
Ja pierdolę, nagle się wszyscy ekspertami stali od USAID. Organizacja istnieje od lat, a gdyby nie Trump to byście o niej nigdy nie słyszeli.