U mnie na osiedlu bandera robiła to samo. Tylko pan śmieciarz się obraził i już trzeci tydzień nie odbiera zmieszanych. Osiedle tobie w śmiechach.
Wczoraj dostałeś ostrzeżenie za taki właśnie spam, dzisiaj ostrzeżenie znika, a ty nadal robisz to samo. Wygląda na to, że nie kłamałeś gdy pisałeś, że jesteś ze służb specjalnych i dużo możesz
Nawet twój kolego drajwer otrzymał ostrzeżenie za napisanie kilku takich postów "o ukraińcach z osiedla", a ty napisałeś takich kilkadziesiąt.
Ale nie gniewaj się na mnie, nie namierzajcie mnie tam w tym ministerstwie, nie chcę skończyć jak Lepper czy Kostecki. Co złego to nie ja.
Panieee ja mam troszke ponad 4 lata do emerytury to w gownie się nie będę babrał. Ale może u się u mnie na osiedlu spotkać (obiecuję że koledzy będą jak mysza pod miotłą siedzieć)
Masz Adres:
Moze być plac zabaw hahaha
Dobra dobra, jak kliknę w ten link, to pewnie mnie namierzycie. Nie dam się tak zrobić... Wybacz, że wcześniej byłem dla ciebie niezbyt miły, myślałem, że tylko tak świrujesz, że jesteś tu wielką szychą. Zakładaj sobie te multikonta, prowokuj użytkowników do wyzwisk, kabluj ile dusza zapragnie, tylko nie rób mi krzywdy, ja chcę jeszcze żyć, na Boga.
Myślę że jak by na tym filmie bio wrzucał nie był by tak
Ciężki. W zasadzie w Juł Es Ej segregacja odpadów i recykling są na poziomie ochrony środowiska w Kongo. Więc silnik w koszu to i tak nic zaskakującego.