18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Planowana przerwa techniczna - sobota 23:00 (ok. 2h) info
topic

Mosquito burgery z Afryki

józekdeluxe • 2017-05-22, 10:06
Ze względu na zawartość krwi to chyba w sumie afrykański odpowiednik kaszanki (której na całe szczęście nie jadam)



Smacznego :niggasmile:

:idzwch*j:

TRQPL

2017-05-22, 10:07
Kaszanka jest ok

voidinfinity

2017-05-22, 10:26
I pomyśleć że byliśmy na podobnym poziomie rozwoju ledwie 4000 lat temu...

krzyks

2017-05-22, 10:29
józekdeluxe napisał/a:

Ze względu na zawartość krwi to chyba w sumie afrykański odpowiednik kaszanki (której na całe szczęście nie jadam)



Nie pie**ol, dobra kaszanka nie jest zła 8-)

janlew

2017-05-22, 10:51
Białka to musi mieć w ch*j, ale malarii pewnie też.

Seksiaczek

2017-05-22, 10:58
I potem się dziwią ze na malarie zdychaja jak na takie hordy insektów ruszają...

do...........ka

2017-05-22, 11:30
voidinfinity napisał/a:

I pomyśleć że byliśmy na podobnym poziomie rozwoju ledwie 4000 lat temu...


I obyśmy jak najszybciej do tego wrócili :amused:

Master-PL

2017-05-22, 11:49
Ps. To nie są komary tylko Jętki

kampton

2017-05-22, 12:26
Ile tam tego musi być skoro tyle kotletów ubili :) . Mnie to jedna mucha w pokoju denerwuje a co dopiero taka masa!

Wiewór

2017-05-22, 12:54
A w następnym odcinku z serii kuchania afrykańska dziadzio nigga pokaże jak zrobić gulasz z gówna i kamieni podany na chrupkim cieście ze skór wyliniałych węży w sosie serowym z podmytych napletków.
Ja pie**ole. Bobry ich prześcignęły w ewolucji bo od 4000 lat budują chaty z drewna. Jak bobry zaczną latać z misjami załogowymi na marsa to murzyni odkryją koło.

jholy

2017-05-22, 12:58
to są jętki...w dodatku to łatwo przyswajalne białko i po 3 po usmażeniu nawet się zdezynfekowało...

BKKWK

2017-05-22, 14:26
voidinfinity napisał/a:

I pomyśleć że byliśmy na podobnym poziomie rozwoju ledwie 4000 lat temu...



Abraxus napisał/a:

A w następnym odcinku z serii kuchania afrykańska dziadzio nigga pokaże jak zrobić gulasz z gówna i kamieni podany na chrupkim cieście ze skór wyliniałych węży w sosie serowym z podmytych napletków.
Ja pie**ole. Bobry ich prześcignęły w ewolucji bo od 4000 lat budują chaty z drewna. Jak bobry zaczną latać z misjami załogowymi na marsa to murzyni odkryją koło.



Napisali kolesie, którzy potem w domu zjedzą parówki, pasztet lub kiełbasę niewiadomego pochodzenia. Albo inną mielonkę, w której jest wszystko ze zwierzęcia (pewnie owady też się trafią).

Wiewór

2017-05-22, 14:39
BKKW napisał/a:

Napisali kolesie, którzy potem w domu zjedzą parówki, pasztet lub kiełbasę niewiadomego pochodzenia. Albo inną mielonkę, w której jest wszystko ze zwierzęcia (pewnie owady też się trafią).


Może ty jesz jak świnia i ci obojętne co masz w korycie ale nie mierz swoją miarą innych. Ja jestem świadomym konsumentem i byle czego nie wpie**olę. Skład mojego jedzenia to jest zawsze główne kryterium wybieranych produktów.