fajny filmik ALE znowu k***a piski poj***nej c**y .... wydarł bym się na nią lub wj***ł do wody...
wk***iaja mnie c**y j***ne, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k***a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp***oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c**a ch*j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... k***a ale mam ciśnienie wyj***ł bym jej ale nie w tym kraju
fajny filmik ALE znowu k***a piski poj***nej c**y .... wydarł bym się na nią lub wj***ł do wody...
wk***iaja mnie c**y j***ne, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k***a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp***oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymnie zwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c**a ch*j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... k***a ale mam ciśnienie wyj***ł bym jej ale nie w tym kraju
O co ty żeś się przyj***ł do biednej kobieciny ?
wk***iaja mnie c**y j***ne, dziś na zakupach chciałem bułki zakupić w sklepie a tam k***a stara wymacała 7 bułek bez rękawiczki i je zostawiła zwyzywałem szmatę od świn które sp***oliły z chlewu... bułki WSZYSTKIE usunięto z lady do kosza przymniezwracajcie uwagę chcecie wymacane dać dzieciom? bo jakaś c**a ch*j wie czy się nie macała po cipie odbycie i wózku a potem długimi pazurami maca żywność... k***a ale mam ciśnienie wyj***ł bym jej ale nie w tym kraju
k***a ale mam ciśnienie wyj***ł bym jej ale nie w tym kraju
na tym k***a caly myk polega :
stara k***a, sie nie umyje bo ja przewieje... podlubie w nosie, wygrzebie gruzy z dupska, wygrzebie koze z nosa i pojdzie po buleczki. Wymaca, wytze smarki w chlebek ale ONA JEST ok, bo "dba o innych" "nie jest samolubna" itd itp nawet jesli bedzie kaszlec jak j***ny gruzlik - ma maseczke, tzn jest zajebista osoba.
Kompletnie zdrowy (na ciele i umysle) osobnik przyjdzie do sklepu bez maski i nagle jebu du! AAA wszyscy zginiemy, wpie**alaj, zginiemy! Dzwoncie na milicje... Rozumiem stare baby popie**olene przez TVPis ale, ze tylu zjebow na sadolu kibicujacych maseczkom to az sie w glowie nie miesci. k***a rok czasu a debile jeszcze wierza w maseczki, lockdowny i covidy bezobjawowe...