Kiedy sprawdzałam niedawno, było właśnie 8104M. Paskudne ludzie rozmnażają się szybciej niż powinni.Dlaczego 104?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Kiedy sprawdzałam niedawno, było właśnie 8104M. Paskudne ludzie rozmnażają się szybciej niż powinni.
Twoja uwaga jest słuszna. Na chwilę którą podajesz było o 8109078161 ludziów za duzo.
Niby mogłabym zostawić siebie i 6 lasek (jedna by całować moją lewą stopę, jedna na prawą, dwie na cycki i po jednej na każde usta), ale nie bądźmy małostkowi — jak wszyscy to wszyscy.
Kiedy sprawdzałam niedawno, było właśnie 8104M. Paskudne ludzie rozmnażają się szybciej niż powinni.
Twoja uwaga jest słuszna. Na chwilę którą podajesz było o 8109078161 ludziów za duzo.
Niby mogłabym zostawić siebie i 6 lasek (jedna by całować moją lewą stopę, jedna na prawą, dwie na cycki i po jednej na każde usta), ale nie bądźmy małostkowi — jak wszyscy to wszyscy.
Pewni mądrzejsi ode mnie i zapewne od Ciebie ludzie twierdzą, że największym zagrożeniem ludzkości jest właśnie wymieranie i niedługo znaczny ubytek ludzi na ziemi. Chińczycy już mają swój peak, po nich Hindusi i potem już równia pochyła. Europa już ma przyrost ujemny, Ameryki gdyby nie imigracja też. Są szacunki, że Chińczyków w 2100 roku może być trochę ponad 500mln, przypomnę, że teraz jest ich ok. 1400mln