Sarkazm najlepiej funkcjonuje w bezpośredniej rozmowie, bo słychać intonacje głosu i widać twarz.
Sarkazm na jakimkolwiek forum może być niezauważony czy źle zrozumiany.
Może być tak jak napisałeś jednak przeoczenie sarkazmu w tym przypadku swiadczy o tym że chyba jesteś dziś zmęczony, nie w humorze, masz dużo na głowie i nie masz ochoty na takie żarciki, albo po prostu jesteś tępym c🤬jem
Wiesz że niektóre kamery mają lustrzene odbicie?
Tego nie wiesz, bo i skąd, ale ja jestem fotografem z zawodu, natomiast to o czym piszesz to jest cecha do komputerowej obróbki filmów.
W standardowych ustawieniach prawa i lewa strona są zamienione miejscami, czyli lustrzane odbicie.
Takie standardowe ustawienia są w wielu programach i trzeba w opcjach dać odpowiedni haczyk, żeby strony się zgadzały.
Nawet w telewizji i często w internecie są filmy w których napisy na budynkach i sklepach są w lustrzanym odbiciu i jest to błąd obróbki przed wyemitowaniem programu.
A ja jestem k🤬a księdzem, pokaż siura
A ty to następny świr, czy następny psychopata?
Co się do mnie przyp🤬alasz, że jedyne co potrafisz, to fizyczna harówa?
Trzeba było do szkoły chodzić i się jakiegoś przyzwoitego zawodu nauczyć, a nie się do ludzi przyp🤬alać, bo mieli więcej oleju w głowie od ciebie.
Proponuje wyjąć kija z dupy jeśli chcesz wdawać się w dyskusje w komentarzach, tutaj trole usiłują być sarkastyczni, ironiczni, ogólnie są pierwowzorem Dr Housa