Ale serio chłopczyku. Weź wytłumacz co ta wielka rosja by takiego super zrobiła dla Polski twoim zdaniem? Co Tarnowska dobrego dla Polski od rozbiorów zrobiła? Bo że Ukrainę by zdenazyfikowali to oczywiste przecież.
Serio ciekaw jestem.
Nie rozczulaj się tak jak ze mną rozmawiasz. Nie potrzebuję psychofana TwojCzarnyPan zaopiekuje się Tobą tak jak tego potrzebujesz
Komuchu nie pisz już. Jak spoglądam na papier toaletowy, czy dobrze się podtarłem to tam cię widzę i twoją mateczkę roSSje.
Ależ Ty jesteś mało oryginalny. Taki trochę poziom "sam jesteś ...." Aż mam wyrzuty sumienia, że marnuję czas na Ciebie. Niech już ta wojna na Ukrainie się skończy.
dokładnie przecież to byłoby głupieK🤬a, przecież to dziadkowie, pewnie 50-60 lat. Mają się nap🤬lać z połowę młodszym bambusem?
Wierzcie lub nie chodziłem na Muai Thai. Ale bym go rozp🤬olił. A Teraz w zasadzie już średnio 😅to nawet jak jest się niepewnym (chociaż to suchoklates jakiś), to cegłówką po łbie ku**a. Dajcie spokój. Ps a ten stary k**a to chyba z adopcji, bo jaj nie ma żeby..... cokolwiek zrobić.
Rozk🤬ił bym c🤬jowi łeb tam za to dziecko a na koniec zaciągnąl w te krzaki żeby tam zdechł i nikt sie nie zainteresował tym ścierwem.