18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Hulajseksualista rozjechany przez ciężarówkę

Jesse.Pinkman • 2023-09-18, 12:40
Kara za głupotę.

DDragonDD

2023-09-18, 15:22
Często jeżdżę na hulajnodze miejskiej ale.. nie wpie**alam się przed auta, ustępuję pierwszeństwa czy to autom na ulicy czy to ludziom na chodniku, i prawie zawsze przeprowadzam hulajnogę przez ulicę - trochę taki instynkt samozachowawczy :D

Con4terPro96

2023-09-18, 16:25
DDragonDD napisał/a:

Często jeżdżę na hulajnodze miejskiej ale.. nie wpie**alam się przed auta, ustępuję pierwszeństwa czy to autom na ulicy czy to ludziom na chodniku, i prawie zawsze przeprowadzam hulajnogę przez ulicę - trochę taki instynkt samozachowawczy

I żyjesz - i dokładnie o to chodzi żeby samemu o siebie dbać i zachowywać się ostrożnie a nie jak na powyższym video
Ostatnio jadąc autem wjechałem na rondo - małe wiejskie i jakaś kobieta w podeszłym wieku wj***ła mi centralnie pod prąd i przed maskę i jeszcze j***na coś gadała bo miałem okno otwarte - zrobiłem kółko i za nią pojechałem to jak zapytałem co to miało być to tylko usłyszałem "dobra jedź pan" "jedź"
i tak myślę jak coś takiego dożyło tych 65-70lat na oko ...

Zapomniałem dodać że jechała na rowerze :)

mazga50

2023-09-18, 16:42
Con4terPro96 napisał/a:

I żyjesz - i dokładnie o to chodzi żeby samemu o siebie dbać i zachowywać się ostrożnie a nie jak na powyższym video
Ostatnio jadąc autem wjechałem na rondo - małe wiejskie i jakaś kobieta w podeszłym wieku wj***ła mi centralnie pod prąd i przed maskę i jeszcze j***na coś gadała bo miałem okno otwarte - zrobiłem kółko i za nią pojechałem to jak zapytałem co to miało być to tylko usłyszałem "dobra jedź pan" "jedź"
i tak myślę jak coś takiego dożyło tych 65-70lat na oko ...
Zapomniałem dodać że jechała na rowerze

Może liczyła, że zakończysz jej mękę na tym łez padole szybko i skutecznie, a ty nie spełniłeś jej oczekiwań?

Wyzimlak

2023-09-18, 17:28
Coś wspaniałego. Niech zdychają.

hugo1994

2023-09-18, 17:44
Może nie chciał płacić za przejazd.

donkapusta

2023-09-18, 18:52
Walczył. Do końca liczył, że mu się uda przepchnąć ciężarówkę. Nikt mu kaszę dmuchać nie będzie już nigdy. Wygrał.

Con4terPro96

2023-09-18, 22:20
mazga50 napisał/a:

Może liczyła, że zakończysz jej mękę na tym łez padole szybko i skutecznie, a ty nie spełniłeś jej oczekiwań?

Trup za naprawę samochodu mi nie odda - choć nie powiem drugi raz by korciło :D