topic

Gdy otwieranie beczki pójdzie źle

Hacerking • 2017-04-24, 01:55
Od samego początku nie zapowiadało się nic dobrego.

hellbwoi

2017-04-24, 03:05
Śmiechom nie było końca...

C0C0JAMBO

2017-04-24, 08:21

C.Z.E.S.I.E.K

2017-04-24, 08:38
Odszpuntować to trzeba umieć... no dobra, nie trzeba umieć... trza tylko mocno p*zdnąć. 8-)
Zawsze się uleje, ale żeby tyle...
Tutaj też fachowcy. A zdawałoby się, że jak w szelkach to nie sp***oli.

Kag3

2017-04-24, 11:25
Jako znawca zlotego trunku, się wypowiem. Podczas napełniania beczek następuje wymiana gaz na ciecz. Czyli gazu w beczce ubywa a piwka nam przybywa. I taka napełnia beczka piwka ma optymalnie dla piwka conajmniej 1,5bara ciśnienia. Uw osobnik na filmiku stosuje metodę siłowa zabicia kega(kto miał do czynienia z ciśnieniem ten wie, że ludzka siła nie jest wystarczająca) która nie jest wskazana. Na górze każdej beczki znajduje się zabijak z uszczelka. Uszczelkę należy wcisnąć specjalna nakrętka, która na pewno była w zestawie. Po wkreceniu, gaz uchodzi i zmniejsza się ciśnienie w beczce i można spokojnie zabić nalewak nawet ręką. Dobrze zrobiony złoty trunek w danej formule nie straci gazu w ciągu 24h. Pozdrawiam grono sadoli, wasz kochany piwowar.
PiwQo

Krak

2017-04-24, 11:53
Ja bym k***a zapłakał...

tarcer123

2017-04-24, 12:47
To trzeba zdecydowanie...jak w waginę.

fantastico

2017-04-24, 18:08
Karuzela śmiechu ;]

Piwo

2017-04-24, 19:17
A|e strata ://