Usunięcie konta z serwisu


Aby usunąć konto z serwisu Sadistic.pl należy, będąc zalogowanym do serwisu, skorzystać z poniższego linku: Usuwanie konta i przejść pomyślnie proces weryfikacyjny.

Usunięcie konta możliwe jest najwcześniej 30 dni od momentu rejestracji w serwisie (zapis w regulaminie, który akceptowałeś przy rejestracji). Konta na które nałożone są ostrzeżenia nie mogą być usunięte do momentu wygaśnięcia wszystkich ostrzeżeń.

Przy kasowaniu konta zostają usunięte wszystkie prywatne wiadomości wysłane i otrzymane przez użytkownika oraz, ewentualnie, jego wpisy w shoutboxie. Ze względu na zachowanie spójności forum nie są kasowane posty i tematy użytkownika. Po skasowaniu konta zostają one przypisane do konta gościa, zachowując jednak nick poprzedniego właściciela. Jeśli nie chcesz, aby wpisy te kojarzone były dalej z Twoim nickiem, rozważ zmianę nicka przez skasowaniem konta.

Konta nieaktywowane w przeciągu 24 godzin od momentu rejestracji są kasowane automatycznie.

« Powrót do spisu tematów FAQ
   Popularne tagi
ukaranie