18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Planowana przerwa techniczna - sobota 23:00 (ok. 2h) info
topic

Efekty kuchennych rewolucji w... Sosnowcu

Halman • 2017-04-19, 22:45
Policjanci z Sosnowca zatrzymali właściciela jednej z sosnowieckich restauracji.
W prowadzonym przez niego lokalu ujawnili blisko kilogram przygotowanych do suszenia
krzewów konopi indyjskich.
Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć chodzi o restaurację Il Pino, która na początku kwietnia
gościła ekipę Kuchennych rewolucji z Magdą Gessler na czele.
O sprawie, jako pierwsza poinformowała sosnowiecka Gazeta Wyborcza.
Policjanci otrzymali anonimowe zgłoszenie z którego wynikało, że w prowadzonym przez 29-latka lokalu
znajdują się znaczne ilości marihuany. Kiedy zatrzymali go przed należącym do jego lokalem w centrum miasta przyznał, że są schowane w budynku restauracji.
W części gospodarczej lokalu, w przemyślnie ukrytym pomieszczeniu policjanci ujawnili i zabezpieczyli
niemal kilogram konopi indyjskich przygotowanych do suszenia oraz sprzęt służący do ich uprawy.
Zatrzymanemu przedstawiono zarzuty posiadania znacznych ilości narkotyków. Prokurator zastosował wobec niego poręczenie majątkowe.
29-latek został również objęty policyjnym dozorem. Za popełnione przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.

Takiej „promocji lokalu” Magda Gessler chyba nie przewidziała…


Zródło

paulaaaa1986

2017-04-19, 23:00
to wina Gesslerowej, na pewno kazała używać tylko naturalnych ziół :-D

lapps

2017-04-19, 23:00
ciekawe gdzie teraz sa te wszystkie feministki i czemu nie krzycza "jego lokal jego sprawa"

Moby_Dick

2017-04-19, 23:01
To takie kuchenne rewolucje robi?! Smalec, boczek i świńskie uszka to tylko przykrywka :krejzi:

b0r000

2017-04-19, 23:04
Ktoś walna literówkę w "Magda Gessler", powinno być "locha"

JohnMadafaka

2017-04-19, 23:10
No, no. Niech tylko nie zapomną ważyć razem z ziemią i doniczkami :amused:

qnsl

2017-04-19, 23:15
że niby majeranek :D

Pa...........ć

2017-04-19, 23:50
Cytat:

Policjanci otrzymali anonimowe zgłoszenie z którego wynikało, że w prowadzonym przez 29-latka lokalu
znajdują się znaczne ilości marihuany.



Ale to trzeba być frajerem z takim levelem niemal genetycznym

CoJaTamKurwaWiem

2017-04-20, 06:14
HAL9000/2 napisał/a:

... sosnowiecka Gazeta Wyborcza....




k***a.... gorzej to juz chyba nie mozna...
Jaką trzeba byc p*zdą, żeby wylądowac jako dziennikarz wybiórczej w Sosnowcu....


~Velture

2017-04-20, 06:21
Cytat:

Ale to trzeba być frajerem z takim levelem niemal genetycznym


Na bank zrobił to niezadowolony i/lub zwolniony pracownik.

Swoją drogą niezłym kretynem trzeba być aby uprawiać zioło w knajpie.
Na poczekaniu mogę wymienić co najmniej kilka mniej przypałowych opcji niż uprawianie w lokalu gdzie jest kilka osób personelu plus klienci.

IOI

2017-04-20, 09:13
Velture napisał/a:


...Swoją drogą niezłym kretynem trzeba być aby uprawiać zioło w knajpie...



akurat miejsce bardzo dobre, nikt by sie tam nie spodziewal uprawy, 2 razy wiekszy rachunek za prad tez nie jest podejzany w knajpie, poza tym:
"W części gospodarczej lokalu, w przemyślnie ukrytym pomieszczeniu"
tylko koles dal dupy bo albo sie pochwalil pracownikom albo zaczal sprzedawac w lokalu...

BreivikNaPrezydenta

2017-04-20, 10:12
Pewnie ktoś policzył ile na tym zarobi i zabolała go dupa. Jak naj***ny mąż napie**ala żonę i dzieci to jest cisza. Ot, taki kraj.

KillerLaugh

2017-04-20, 11:06
Skoro sprawę opisała sosnowiecka wyborcza, to pewnie za donosem stoi jej dziennikarz upo-śledczy, który chciał awansować do oddziału w Radomiu.