Siriuz napisał/a:
Tak tłuku, i jeszcze do gazu trzeba wysłać wszystkich którzy mają czelność podważać obowiązującą wykładnię centralnego komitetu
Powiedz mi, jak to jest że często takie zajadłe antyrosyjskie trolle wykazują zamiłowanie do totalitaryzmów? Bo odpowiedz sama się nasuwa, ale może wybijesz mnie z mojego przeświadczenia.
Nie można być antyrosyjskim trollem. Obowiązkiem kazdego normalnego człowieka jest gardzić kacapia.
Widze ze w kgb jakaś nowa narracja towarzyszu.
Mieliście propagandę przygotowana na trzy dni operacji specjalnej a tu kurwa zaraz rok stuknie. Pomysły na trolling się kończą. To musi być frustrujace.
niemamskarpet. napisał/a:
jesteśmy pod wpływem propagandy ukraińskiej która zalała Europe przy pomocy naszego rządu, uważam że w żadnym wypadku nie powinniśmy nie doceniać ruskich i sądzić, że oni już się wystrzelali ze wszystkiego i są słabi, bo nie są a krucjaty z kacapami zawsze się źle kończyły.
Tak sa słabi i się wystrzelali. Rzucają ma front czołgi z lat 60 a mobilki idą bez broni w zabawkowych hełmach i chińskich kamizelkach asg.
Jedyne na co ich stać to terroryzowanie ludności cywilnej atakami które nie zmienia lini frontu
Przykro mi onuco.
Przegracie jak zawsze
Wykończy was wyścig zbrojeń. Nie macie szans z całym światem.