18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Dlaczego pan został kucharzem?

~Velture • 2018-07-09, 18:35
... bo ta praca wciąga :krejzi:


BanujNasNieMichalka

2018-07-09, 18:47
Jak się po 16 h pracuje to trzeba się wspomagać :D najlepsi są kucharze co narzekają że zycia nie ma jak się na kuchni pracuje i że robota ciężka. A weź takiego na 2 h na budowę to padnie na mordę a jutro nie wstanie bo przez zakwasy nawet paluszki bolą haha

No i na kuchni to prawie same ćpuny i alkoholicy :mrgreen:

~żułw

2018-07-09, 18:52
trzeba mąkę stestować

aaaaaaaaaaaaaa

2018-07-09, 21:56
Pączki trzeba posypać cukrem pudrem a sitko wcięło... Więc pomyślał, wciągnę i nosem wydmucham...
Jak z kluskami bryzganymi w Tatrach... :mrgreen:

Thesherk

2018-07-09, 22:38
@Rannhide
UUU, ktoś tu się chce dowartościować

jessjess

2018-07-10, 11:49
Uff, już myślałem, że się wysmarkał do potrawy.

DoubleBorger

2018-07-10, 13:20
To czyszczenie nosa, tam miał wodę na półce, nie znacie się

Usztafik

2018-07-10, 22:01
@Thesherk
Pracowało się na studiach w gastronomii i chłopaka ma rację. Kucharze to największe pijaki.