Dodałem PL transkrypcję.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Ale zaraz, czy ja dobrze rozumiem, że rok temu planowali jakiś tam protest na lotnisku (pewno jakiś zjeb stop oil) i ten protest nie doszedł do skutku a oni po roku go za to zawinęli?
I to w kraju, gdzie ukrywa się gw🤬ty na dzieciach przez imigrantów?
Przydałoby się więcej kontekstu, bo nic w sumie nie wiadomo. Jeżeli faktycznie aresztują go za planowanie zakłócenia pracy lotniska, które się nie odbyło, to dla tego kraju już nie ma nadziei. Zaraz będą za myślozbrodnię ludzi zamykać.
Przecież pies przeczytał o co jest oskarżony "Planning and attending of UK airports by causing disruption by interfering with the operational functions of the airports", czego nie jesteście w stanie zrozumieć? Szczyl nie dość że planował to jeszcze pojawiał się na lotniskach żeby zakłócać ich działanie. Pewnie jeden z tych obsranych zielonych c🤬jków co to przyklejają się gdzieś do pasów startowych albo świecą laserami w kabiny pilotów bo k🤬a ziemia płonie. Pozwólcie że powtórzę raz jeszcze dwa kluczowe słowa: PLANNING oraz ATTENDING. Dobrze że dojechali gnoja, mam nadzieję że wp🤬lą go do celi z jakimś arabusem u którego będzie siedział pod workiem.
No bardzo ciekawe, bo "Planning and attending of UK airports by causing disruption by interfering with the operational functions of the airports" to zdanie, które nie ma sensu w języku angielskim