Co to k***a ma być deklu???
Gubernator Hawajów David Ige poinformował, że ogłoszony dziś fałszywy alarm rakietowy spowodował jeden z pracowników stanowych, który "nacisnął niewłaściwy przycisk". Alarm wywołał objawy paniki, ludzie gorączkowo szukali schronienia. Kilka godzin po oświadczeniu gubernatora, rzeczniczka Białego Domu ogłosiła, że "był to wyłącznie stanowy sprawdzian".
Gubernator Hawajów David Ige poinformował, że ogłoszony dziś fałszywy alarm rakietowy spowodował jeden z pracowników stanowych, który "nacisnął niewłaściwy przycisk". Alarm wywołał objawy paniki, ludzie gorączkowo szukali schronienia. Kilka godzin po oświadczeniu gubernatora, rzeczniczka Białego Domu ogłosiła, że "był to wyłącznie stanowy sprawdzian".
![]()
Angielskiego nie znasz, że się głupio pytasz czy nie potrafisz czytać po polsku tego co napisałem?
W telewizji został puszczony alarmowy komunikat o zagrożeniu atakiem rakietowym na hawajach.
W necie ludzie złapali panikę ze względu na ciągłe pogróżki grubasa z korei południowej przez ten alarm i myśleli, że atamówka poleci na hawaje.
Teraz ci rozjaśniłem sytuację?
Velture wiem k***a o co be lecz ja się pytam co to k***a robi na sadistiku???
ngielskiego nie znasz, że się głupio pytasz czy nie potrafisz czytać po polsku tego co napisałem?