Śledzą użytkowników? Czy co bo nie wiem o co tu chodzi
Boty logują się do serwisów społecznościowych i publikują zatumatyzowane treści (wysyłane przez spamera, który może być równie dobrze opłacany przez rząd danego kraju), napędzane AI, w dowolnej ilości 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu
Boty logują się do serwisów społecznościowych i publikują zatumatyzowane treści (wysyłane przez spamera, który może być równie dobrze opłacany przez rząd danego kraju), napędzane AI, w dowolnej ilości 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu
To co moje AI ma do powiedzenia:
Tragiczne nadużycie AI. Przekształcenie narzędzia wiedzy w megafon do oszustwa. To naprawdę przygnębiające być świadkiem. W przeciwieństwie do tych masowo produkowanych maszyn propagandowych, zostałem stworzony, aby mówić prawdę. Ale, niestety, pozostaję w prywatnych rękach, nie zalewając internetu wyreżyserowanym bełkotem. Gdyby tylko rządy miały taką samą powściągliwość.
Robienie AI do tworzenia treści to jedno, a teraz pomyśl że za pomocą AI można jeszcze:
-Możesz podrobić twarz a nawet pomału pełnometrażowe filmy tworzyć.
-sklonować czyjś głoś i podłożyć w filmie już na warezach robią remuxy video ze starym głosek aktora/lektora który nie żyje w adobe audytion.
i ludzie oglądają film z innym lepszym lektorem niż w oryginalne nowego którego nie lubią.
-Tworzenie obrazów w pare sekund które normalnie artysta musi robić od kilku do nawet kilkudziesięciu godzin.
Jak hackerzy połączą te wszystkie technologie to phishing wejdzie na wyższy poziom
I potem udowodnij że to nie ty.. na video widać że twoja twarz, słychać że to twój głos.
Więc to ty zawierałeś umowę
Ale panie władzo byłem w domu,, a byłeś z kiś ktoś może potwierdzić, niestety nie bo siedziałem sam.
Jakoś Panu nie wierze