topic

Zabawa w słoneczko, czyli w co teraz bawią się gimnazjaliści

23
piwo
Centurion  @ 2008-03-11, 17:40
Niedawno znajoma ginakolog w moim mieście opowiedziała mi,że przyszła do niej 14 - letnia gimnazjalistka w ciąży. A dialog mniej więcej wyglądał tak:
- Co teraz mam z tym zrobić?
- Z czym moja droga?
- Niech Pani z tym coś zrobi !!!!
- Musze porozmawiac z Twoją mamą. Gdzie ona?
- W domu. Kazała m tu przyjść i zrobć porządek!
- W takim razie powiedz mi, gdzie ojciec dziecka. Skąd ta wczesna ciąża? Postaram się Ci pomóc.
- Brzuch mam ze słoneczka!
- Nie rozumiem. Ale dmyślam się,że spotkałas się ze swoim chłopakiem w restauracji "Słoneczna"?
- Nie! To wszystko przez słoneczko.
- ???
- To taka zabawa gimnazjalistów.
- Możesz mi ją wytłumaczyć?
- Najpierw pijemy po 2 puszki piwa. Potem dziewczyny kładą się na podłodze głowami do siebie, tworząc słoneczko. Chłopacy kolejno odbywają stosunek z każdą z nich. Kto pierwszy się zmęczy, ten odpada. Fajnie! Tylko teraz ten brzuch!
- (!!! ??? !!!)

Źródło

l00ney 

2010-05-18, 21:33 [link]
Cytat:
Gimnazjalne zabawy
18.05.2010
Seks-skandal w ostródzkim gimnazjum. Pięć dziewcząt zaszło w ciążę prawdopodobnie po grupowych orgiach. Orgiach, które przez samych uczniów określane są zabawą w słoneczko lub w gwiazdę.
Pięciuset uczniów i przez ostatnich osiem lat ani jednej młodej matki. W tym roku, nagle jest ich aż pięć. I choć dyrekcja nie widzi w tym nic nadzwyczajnego, w mieście aż huczy od plotek na temat orgii gimnazjalistów.

W zabawie według uczniów, wygrywa ten, który ostatni zakończy stosunek. I to właśnie w czasie jednej takich orgii miało zajść w ciążę pięć uczennic.

Ostródzki przypadek nie szokuje psychologów, którzy przyznają, że dzieci czerpią przykład z dorosłych. Prokuratorzy i policjanci bezradnie rozkładają ręce, bo uczennice powyżej piętnastego roku życia w sprawach łóżkowych przez prawo traktowane są jak dorosłe. Ale jak pokazuje ten przykład, do dorosłości brakuje im wiele.

Zrodelko
Kod:
http://www.tvp.pl/olsztyn/aktualnosci/spoleczne/gimnazjalne-zabawy/1814958

I co wy na to ??

~miedziak 

4
2010-05-20, 02:49 [link]
Jakież było moje zdziwienie kiedy oglądając panoramę na TVP2 zobaczyłem reportaż o zabawie w "słoneczko" :shock:

A teraz przyznawać się sadyści który kiedyś się w coś takiego bawił ;-)

iceberg 

2010-05-20, 03:08 [link]
Nosz k...a! Za moich czasów to najwyżej można było w butelkę pograć :-(
Nie wszystkim było dane się załapać na reformę edukacji...

zaqwas 

3
2010-05-20, 03:20 [link]
jak będę szukał żony to może nawet być 10 lat starsza - byle rocznik który do gimnazjum nie chodził

H3sus 

1
2010-05-20, 04:27 [link]
A pomyśleć że za moich czasów gra w butelkę była hardcorowa a pocałowanie dziewczyny na pierwszej randce to był sukces. Teraz takie rzeczy się dzieją że nie długo będziemy słyszeć o przedszkolakach grających w tą właśnie grę.

~miedziak 

1
2010-05-20, 05:05 [link]
hmmm... czemu to tutaj trafiło? Strasznie się namęczyłem żeby wyłuskać ten filmik ze strony tvp2, tutaj nikt tego nie zobaczy.

zaqwas 

2010-05-20, 05:27 [link]
ja znalazłem ten temat bo miałem tu posta i musze przyznać że materiał filmowy 1 jakość: tvp wiarygodne źródło informacji a nie jakieś bajanie 'bo ja słyszałem od babci że proboszcz....' jak w temacie centurina. pozatym jego post dotyczy h*jwi jakiej sprawy a tu mamy konkretny przykład.

a durny post na ten sam temat nadal jest w poczekalni
http://www.sadistic.pl/gi...gie-vt40805.htm

przyłączam się do apelu o umiszczenie tego filmiku albo całego tego tematu w poczekalni (albo nawet od razu na głównej)

stawiar 

2010-05-21, 14:25 [link]
Eh chodze do tej szkoły. Tvp2 to szajs usuneli większoć rozmowy z pania dyrektor.I wzieli te powalone kawałki gdzie nie sa dokonczone wypowiedzi.I te dzieci nie sa ze słoneczka te dziewczyny maja je ze swoimi chłopakami.

Pooshkins 

2010-05-25, 23:11 [link]
Ja chcę k***a do gimnazjum!!! :-(

Wilczex 

2010-05-26, 06:51 [link]
Ja pie**olę... Podpisuję się pod wypowiedzią o butelce... To za moich czasów był hardcore - pocałować chłopaka na którego butelka wskazała W USTA. A teraz w usta to się bierze wszystko, tylko nie to co powinno się brać w danej sytuacji. I nie tylko w usta... Jak dobrze że mam wykształcenie pdagogiczne - będe uczyć dzieci w domu :P :P

Złowroga Pralka ! 

2010-05-26, 07:21 [link]
~Wilczex zgłoszę się do ciebie jak spłodzę swoje :homer: mam nadzieje że nie odmówisz mi pomocy . Wiecie ale to jest w sumie nic najwiekszy polew miałem jak zobaczyłem moją 12 letnią sąsiądkę wracającą z dyskoteki szkolnej nak***ioną jak meserschmid ... to był fun :idzwch*j:

Wilczex 

2010-05-26, 11:52 [link]
Ekscentryczny, Spoko, założę własną, sadisticową szkołę. :) Wszystkie dzieci Sadystów mile widziane. Dla reszty, zamiast egzaminów - słoik w dupsko. Chociaż wnioskując po "Słoneczku" do tego czasu to słoik w dupę będzie dla lamerów

hedd 

2010-05-26, 13:08 [link]
Była kiedyś gra "w dupaka", tylko nie wiem dokładniej o co w niej chodziło. Pewien dziadek mi kiedyś opowiadał.

~Scarlet 

2010-05-30, 00:24 [link]
Wilczex napisał/a:
Ekscentryczny, Spoko, założę własną, sadisticową szkołę. :) Wszystkie dzieci Sadystów mile widziane. Dla reszty, zamiast egzaminów - słoik w dupsko. Chociaż wnioskując po "Słoneczku" do tego czasu to słoik w dupę będzie dla lamerów

mogę Cię wspomóc jako koleżanka po fachu ;) tym bardziej, że ja akurat się zajmuję tą trudną młodzieżą :P
   Popularne tagi
czarnoby  w word  kila sakuragi  przedmuchiwacz  przypał z palcem  wsuwanie  wydłużać  firefly  killing love  amerykańskich  ian mckellen  miejsce przestępstwa  ben 10  dziewczynka size  papiaani1  anielska  forza
[ KWEJK ] [ JEB Z DZIDY ] [ WĄCHAM KSIĄŻKI ]