18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Planowana przerwa techniczna - sobota 23:00 (ok. 2h) info
topic

Jak przygotować homara?

stahkh • 2013-01-20, 18:41
Krótki film pokazujący co zrobić z zakupionym homarem. Może kogoś zaciekawi.

Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.





A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka.





Źródło: Jutub: watch?v=wMgHyodwlPA

MareKSG

2013-01-20, 19:07
stahkh napisał/a:


Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.



Na harda to by się nadawało, gdyby chodziło o gotowanie cygana...

dirty_pig

2013-01-20, 19:10
bicie swini jest bardziej drastyczne

think666

2013-01-20, 19:40
sathkh napisał/a:

A dla hejterów: Mała czcionka z buziakiem w członka.


Rozumiem, że w cenie jest konstruktywna krytyka, ale żeby od razu stawiać gałę?

BongMan

2013-01-20, 19:41
Tyle pie**olenia dla kilkudziesięciu gram mięsa, którym człowiek się nawet nie naje. Bym musiał z 5 takich homarów wj***ć żeby to obiadem nazwać.

PoLi1990

2013-01-20, 19:54
jak przegotować Homera


Spajk

2013-01-20, 21:03
stahkh napisał/a:

Niby chodzi o gotowanie, ale jak za mocne to na harda.



Błagam Cie, na harda? Chyba nigdy ryb nie oczyszczałeś, bo to bardzo podobna czynność, albo zapie**alasz w bojówkach greencip

tribal216

2013-01-20, 21:08
plus dla kucharza. trzeba zaj***ć to robi to od razu a nie męczy zwierzę. a nie powiem chętnie spróbowałbym takiego mięska

Aeon

2013-01-20, 21:10
Niezbyt uczciwa walka zważywszy, że homar miał związane ręce, ale przynajmniej kucharz zagwarantował mu szybką śmierć.

ktd

2013-01-20, 21:12
To może jeszcze jakiś przepis do kompletu?

Eresol

2013-01-20, 21:25
h*jowe bo nie cierpiał zbyt długo :hitler:

Bzg

2013-01-20, 21:30
Przygotowywałem kiedyś homara, ale najpierw go ugotowałem.
Nie wiem za co Ci ludzie płacą, przecież to smakuje OKROPNIE.

q800

2013-01-20, 21:37
Niby takie wielonożne paskudztwo do zaj***nia na dzień dobry ołowianym kapciem... ale jakoś tak skubańca szkoda.

Gl0BaL

2013-01-20, 21:39
@UP
Pewnie wpie**oliłeś szczypce głowę i odwłok, a środek wyj***łeś. Dlatego niesmaczne.

lu...........la

2013-01-20, 22:11
Szkoda zwierzaka.