18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Bimber

MorsWin1 • 2013-03-18, 21:58


Ciekawy Ciekawy i jaki smaczny :)

Da...........id

2013-03-18, 22:06
Aż ślinka pociekła...

brylant1412

2013-03-18, 22:46
daj mi swój adres to wpadam na krzywy ryj

jolmen13

2013-03-18, 22:59

dumad

2013-03-18, 23:03
piwko za punk

Jackyll

2013-03-19, 02:27
Za bimber zawsze piwo :D

tomqj

2013-03-19, 08:08
do tego chlebek ze smalcem i ogór małosolny...
mniam


bezrobotny_alkoholik

2013-03-19, 08:32
I teraz gimbusy będą myśleć, że bimber robi się z wódki, bo jak każdy mądry wie, że zacier (tzw k***a ferment u nich) jest mętny.
O zapachu zacieru po odpędzeniu nie wspomnę :mrgreen:

jakubczyk1985

2013-03-19, 09:15
mi wychodzi max 88% z tą różnicą że nie mam refluksu.Czysta ambrozja

Biker50

2013-03-19, 09:19
Jakby nad ranem pukali do drzwi to NIE OTWIERAJ!!!!

je...........ę

2013-03-19, 09:21
@up

to na zdrową logię po ch*j robić bimber z wódki skoro można się sponiewierać wódką?


punk never dead!!!!!! :)

gawron1987

2013-03-19, 09:35
Za własny alkohol zawsze piwo, chociaż sprzęt widzę bardzo samoróbka. Ja mam wszystko w szkle i silikonie, a dodatkowo filtr węglowy co by zapachy usunąć. Poza tym żeby uzyskać najlepszy efekt destylację należy przeprowadzać jak najwolniej, mniej więcej kropla na sekundę, a tam leje się potok, więc nie uzyska tych 94%

katureno

2013-03-19, 10:24


Zapraszam wszystkich. :mrgreen:

quaresma

2013-03-19, 10:36
Dobry bimber nie jest zły. Sam ostatnio pogoniłem 20 litrów bimbru z nastawu gruszkowego

Purgen

2013-03-19, 11:17
Kuźwa ale to u was wszystko wygląda profesjonalnie :hitlerzaba:

Ale jak to mówią liczy się produkt końcowy :D